Събота, мечки и нови неща

Здравейте от нас в събота вечер. Ние намерихме нашите места пред дивана и сега включваме да гледаме лека атлетика от Берлин. Днес успяхме да боядисаме стаята в която ще населим новия човек (или духчето, както аз го/я наричам). По точно Хокон боядисва, аз само проверявам как и до къде е стигнал (да знам, че не е добре бременни да дишат изпарения на бои). Вече успях и да намеря и магазин с лампата, която искам да закачим в стаята. Сега чакам боята да изсъхне и ще закачим и нея. Все си викам има време, няма за къде да бързам с обзавеждане и покупки. Но в главата ми започнаха да се подреждат нещата, или по точно как искам да изглежда.

Но не сме боядисвали цял ден. Преди обяд използвахме хубаво време да се разходим из едно ново място. Нещо като парк на мечките. И добре, че го направихме преди обяд, защото след това се изсипа дъжда. Офф само как ми харесва миризмата на „пресен“ дъжд.

Остана ни даже и време да отскочим и до магазина и вижте с какви чаши се сдобих. Аз много обичам големи и цветни чаши. Покрай все има чаша я с чай, мляко или 3в1. За това и погледа ми се спря на тези двете днес. Красота!

DSC07064.jpg

Ок, оставам ви. Ще си допивам чая и ще си хапвам от тези ядки обвити с кисело мляко. Последно време съм им голяма „фенка“.  За тези, които живеят в Норге могат да ги потърсят под името yoghurtnøtter. Според мен съдържат малко повече захар от необходимото, но съм намерила рецепта за такива без захар и съвсем скоро ще забъркам една проба и ще споделя 🙂 .

DSC07072

DSC07074

DSC07075

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.