Знаем пола на бебето

Здравейте, от двама много развълнувани бъдещи родители. Днес бяхме в болницата. Имахме час за първи видеозон. Да, тук държавата покрива (и те вика) само на един видеозон между 17-20 седмица. Ако няма някакви проблеми, си оставаш само с този видеозон. Ние сме обаче от нетърпеливите и вече ходихме на няколко частни видеозона/прегледи преди това.

IMG_6478.jpg

Болницата в нашия град е нова. Мисля, че е отворена преди 2-3 години (макар, че съм на мнение, че всяка една болница си мирише на болница. Чудя се дали има такъв специален ароматизатор в бутилка на която пише  „миризма- болница“). Тук в Норвегия не можеш да родиш в частна клиника. И не можеш да си платиш за раждане, екип и всичко подобно.

Харесва ми, че болницата организират групови посещения на бъдещи родители, които искат да се запознаят с родилното отделението. Така виждаш къде са родителните залите, стаите за родители с легло за бащите така че цялото семейство да може да остане заедно, кафенето, бюфета за изхранване и тн.

Но не това ще ви пиша сега. Сега ще ви кажа какво видяхме. Да видяхме туптящо сърце, два крака и ръце махащи във всички посоки, гръбнак, бъбреци. Сякаш бебето знаеше, че ще го гледаме и се беше подготвило с пълна програма от салта, подскоци и всичко. Акушерката каза, че всико е добре. Което е най-важно за нас.

И макар, че бебето беше много активно и беше трудно да се види 100% пол. Те потвърдиха както моето предположение, така и резултатите от ДНК теста. Ще бъдем родители на дама.

IMG_6464 

Пълно женско царство. Суши, Маша, аз и още една мадама. Аз си го усещах, че е момиче, незнам как и защо, но ми беше трудно да си се представя майка на момче. Бях измислила куп момически имена, а за момче нищо. Но естествено добре да е дошло, било то момиче или момче!

Интересно и вълнуващо време!

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.