На крепостта с какао и пай

Аз се губя из отчети, бюджети и пътуване. Както сестра ми казва „ти все си я във влака, я в трамвая“. Такава е моята съдба тази седмица. Х. прави всичко сам у дома, пере, готви, легло оправя. Аз идвам и сядам на готова маса. И после се излягам на дивана. А да не говоря колко съм уморена. Дали от постоянното гледане на числа или от бременността имам чувство, че все ми се спи.

Но хубавото е че другата седмица идваме в България, на почивка. Боб, кремвирши, зеле и шопска салата ме чакат…. Х. няма търпение за снежанка без чесън 😆.

А сега да ви покажа къде бяхме в неделя. Все още не сме обиколили всичко в околността. Не бях ходила в тази крепост в близкия град Halden. Уцелихме ден в който не валеше, но си духаше. Но пък от върха се отри невероятна гледка към града.

DSC07135

DSC07137

DSC07153

DSC07158

Дори има поверие което гласи, че точно в тази крепост живее един женски призрак. Така на много места можеш да видиш табелки с посоки за търсене на призрака. Мисля, че доста деца се забавляваха в търсене на призрака облечен в бяло.

Аз пък си мисля, че тук е идеално място за тренировки. Бягане по стълби. Ммм. Какво хубаво дупе човек може да направи на тези стълби…😊

Разбира се не пропуснахме и да пийнем топло какао със сметана и ябълков пай. В крепостта има няколко места където човек може да седне и да си почине/ хапне. И всичко е запазено и направено в стар, автентичен стил.

DSC07173 2

DSC07177

А сега ви оставям. Имам пациент за гледане. Суши беше на ветеринар за годишен преглед и ваксинация. В клиниката казаха, че има леко възпален венец и наченки на зъбен камък. И да, сега мием зъбите на Суши със специална паста и четка след вечеря 😆.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.