Жива съм

Здравейте. Домъчня ми за вас. Да не си помислите, че съм умряла или нещо лошо е станало. Не просто бюджета ми отне живота през последните дни, даже седмици. Но вече го предадох и днес ще го представя в Skype презентация. А защо по Skype, ами защото ние сме вече на море в България. Вижте с каква гледка се събудих днес Слънце, море и без хора в 6 сутринта.

DSC07183

DSC07184

Днес не бях в състояние да тренирам след пътуването вчера, но от утре съм на линия. Дрехите за тренировка са разбира се в багажа.

Иначе успяхме да направим първия плаж с къпане, да изям първия таратор и да изпия първото фрапе.

Да ви призная, плажа на Кранево ми харесва повече отколкото плажа на Miami хехе. Когато бяхме на Miami имаше много водорасли, най вероятно бяхме уцелили „периода на водораслите“ ( и така ще си го запомня). А и в Кранево няма акули. Ами така съм си аз Кранево ис дъ бест!

Все още не мога да се настроя на вълна ваканция, поради ангажименти в работа. Но съм си казала днес е последен ден, и от утре съм без телефон и имайл. Ваканция съм. Ще сложа рокля и токчета и ще се фруцкам из село Кранево 😆.

Ок, оставям ви, че човека с царевицата минава и се притеснявам да не го изпусна, че трябва да го гоня по плажа. „Топла царевичка моля, кукурууууз“ .

П.С от кога е станало срамно в България да се яде боб? Няма и няма боб по заведенията, дори и в тези с традиционна българска кухня и покривки. По лесно е да намериш сьомга и еленско месо, но не и един боб!

Забелязвам, че последно време само за храна ви пиша, ще ме извините😊.

До много, много скоро❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.