На плажа

Почивка. Море. Пясък. Фрапе. Книга. И пръсти набръчкани от морската вода. Такива са нашите дни. Наистина се наслаждавам на морето. Още по странно ми е когато знам, че това ни е последното море само ние двамата, като двойка ❤️. Другия път когато потеглим за тук ще бъдем вече родители и ще имаме едно „мини“ на седалката до нас 👶💕.

DSC07202.jpg

Забелязвам последно време как мисълта за предстоящото дете нараства и в Х. Неща за които никога не сме говорили вече стават теми за коментар. Като например, бебетата почерняват ли от слънцето, какъв фактор им трябва, може би ни трябва UV палатка? Интересна ми е неговата промяна, може би защото вижда как корема ми расте и някак си бременността и бъдещата промяна става все по осезаема и по близка. И да, това ми харесва, да гледаме в една посока. Но повече за това ще ви споделя по късно.

Сега се наслаждаваме на безвремието. Плажа и морето. Времето е невероятно, водата в морето е перфектна както и нашето настроение.

DSC07228

DSC07232

Вече няколко пъти правим разходни по плажа от Кранево до Албена. Дълга плажна ивици с хубав пясък и бистра вода. Харесва ни! И като стигнем до Албена се „черпим“ по един сладолед и тръгваме обратно.

DSC07206.jpg

Ние си обичаме тихи и спокойни курорти, без шум и навалица. Кранево е перфектен за нас.

Днес Хокон има рожден ден, и като рожденик има право да избере ресторант. Харесал си е един ресторант в Балчик, така че се обличаме сега и тръгваме. Пица и торта са ни по менюто.

А ето и част от подаръка му за празника. Той така иска да учи български език. И намерих учебник за чужденци. Част от подаръка включва и „частни“ уроци по български език, от мен 🙂 . Два часа на седмица ще „преподавам“ (проверявам) български. Скоро трябва да седна и да „подготвя“ програмата. Едва ли ще е много педагогическо и правилно, но все нещо ще е.

DSC07226.jpg

П.С препоръчайте ми книга на български език. Роман, не крим като за мен.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.