Планове за седмица

При нас е дъждовна неделя, а при вас последен почивен ден след празника. Тук се изля много дъжд и за жалост ми огъна някои от красивите цветя в градина. Сега ще видя как да ги застопуря/ подпря с пръчка така че да се изправят (дано!).  Да, тук температурите са малкооо по различни от тези в България. Но все пак е Септември и температури от порядъка на 10 градуса са напълно нормални за Норвегия.

Сега дочаквам мусаката за вечеря да стане. Може и да не сме в България, но все още сме на тема български гозби. Между другото намерих един български сайт/блог с много интересни и лесни рецепти. Тази мусака е от там.

От утре съм обратно на работа. Плановете ми не включваха пътуване към офиса още утре, но плановете не винаги са това което са, нали така казват.

А ето и моите планове за седмицата.

  • Максимум 3 пътувания за Осло. Ще синтезирам всички срещи и работа до три пътувания тази седмица (понеделник, вторник и четвъртък). В бъдеще ще направя така, че да не пътувам повече от два пъти в седмицата към Осло. Усещам как толкова много ангажименти ми отнемат от възможността да се радвам на бременността си и често (даже много често) забравям че съм бременна. Досещам се чак като получа едно малко „ритниче“в корема.

DSC04606

  • Във вторник смятам да се хвана отново на хорото. Искам да продължа да танцувам народни танци макар и в по-бавно темпо и без много зор. Харесва ми да се движа, а и хората от танцовата са толкова слънчеви. Имам нужда от това.
  • И докато съм на вълна тренировки. Тази седмица съм планувала три тренировки. Две кардио и една силова. Даже съм ги вкарала в календара ми, сряда, петък и събота.
  • Във вторник ще се съберем с колегите след работа. Спечелихме награда която включва питиета на терасата/ покрив на един хотел. Аз не съм по питиетата (още повече сега), но със сигурност ще се почерпя с няколко сока.
  • В събота ще поставим началото на курса по български език на Хокон. Два часа седмично ще учим, превеждаме и проверявам български.

DSC07226

  • Ще догледам последните нови епизоди от 4. сезон на сериала Good witch. Много спокоен сериал, типичен „Ала Юлия“ .

good-witch.jpeg

  • А в петък съм запланувала да поканя Хокон <3 на кино и да гледаме новия норвежки филм Skjelvet. Нов филм, който излезе докато ние бяхме в България. Разказва се за земетресение в Осло.

Skjelvet_1920x1080-1000x600.jpg

  • В петък съм на плануван контрол при акушерката. Имам толкова въпроса, които ме вълнуват. Смятам скоро да питам за предстоящи курсове за родители в нашата община.
  • В предстоящите почивни дни съм планувала да изпера и изгладя всички дрехи, които получихме и купихме за „мини“.
  • Запланувала съм да ви споделя и нашите предложения за име на „мини“.

IMG_6464

До скоро и успешна седмица на всички <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.