Въобще не се засрамих

Здравейте! Аз вече сложих удобно долнище и съм заседнала пред телевизора. Напълно заслужено след днешната разходка в гората. Със сестрата на Х. и нейното семейство ходихме в гората. Ние не познаваме този район толкова добре, а те живеят тук от толкова години, за това и предложиха да ни покажат ново местенце за разходка.

След като повървяхме малко в гората, трябваше да изберем по кой път да хванем. Къс или дълъг. Всички ме погледнаха предвид, състоянието ми и ме питаха дали мога и искам да вървя. И аз естествено викам „няма проблем, хайде по дългия“. И тръгнахме 3, 2 км. нагоре. Незнам колко пъшках и се препотих няколко пътя. То да вървиш в гората нагоре, не е като по асфалт. А и сега тежа близо 8 кг. повече от преди 6 месеца. Това си оказва въздействие. Но не се предадох.

DSC07423.jpg

Мисля, че единственото което ме държеше до горе бяха домашно направените канелени питки на Хокон, които се въргаляха в раницата. Той стана днес рано да ги замеси, че да бъдат пресни. Оххх този аромат на канела. Въобще не се засрамих, че изядох 3 питки след близо 12 000 крачки до горе.

DSC07413

DSC07442

Но пък времето беше невероятно, есенно но слънчево. Синьо небе, шишарки и жълти листа по земята. А там някъде в далечината се вижда морето.

DSC07425

DSC07439

На върха има и кула, на която можеш да се качиш и да гледаш надалеч. Но аз тактично отказах да изкачвам тези 15 метра по метална стълба. Качих няколко стълби, (пробно) и страха от височина веднага напомни за себе си. Така че ги изчаках на пейките.

Ей тук 🙂

DSC07440 2.jpg

Незнам дали от вървенето, дали от хубавото време, или чистия въздух, но като се прибрах бях толкова уморена. Та сега единственото, което възнамерявам да правя е да гледам телевизия и да хапна руски шоколадови бонбони, които мама донесе от Русия <3 .

До скоро  <3

2 thoughts on “Въобще не се засрамих

    1. Здравей Хриси 🙂 Вече няколко човека ме питаха за рецептата. Замислила съм през уикенда да направя видео/рецепта с канелените питки. Така че скоро ще има
      рецепта 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.