И пак така…

😊 Петъъъък. Обичам го този ден от седмицата. Може би защото идва уикенд или защото в столовата има прясно изпечени гофрети с ягодово сладко…Или защото всички са в едно такова приповдигнато настроение и говорят за плановете си за уикенда.

Аз днес се прибрах по рано от предвиденото. Още снощи ме заболя гърлото, а днес на работа и носа ми потече. След малко и главата ме почна, разбира се. Пълен пакет. Написах съобщение на Х. да ме чака по- рано за вечеря, и че ми се хапват спагети с доматен сос # промянавменюто.

DSC07538.jpg

Но въпреки хремата, успях да влезна в магазин и да напазарувам малко украса за рождения ден. Нямам търпение да украся. А и мисля, че пак ще направим бюфет в кухнята. Изглеждаше доста добре предния път, тук.

Сега съм се излегнала на дивана и се самосъжалявам и недоволствам. Тази пуста есенна настинка не ме прескочи. Така е когато навсякъде покрай мен кихат и кашлят (влака, трамвая на работа). Моята имунна система се поддаде. Сега смуча лукчета и си пръскам морска вода в носа ( това ми дадоха от аптеката).

DSC07542.jpg

Оставям ви, ще се отдавам на филми и лижене, че утре запретваме ръкави в подготовка за празника. Навън отново се задава буря. Гледам как дърветата на съседите се люлеят и се моля да не се строполясат върху нашата къщата 🏡.

DSC07543.jpg

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.