Време за парти

Аз съм готова. Или поне с украсата. Сега остана само до сготвим и да посрещнем гостите. Но това вече утре. Макар и формата ми  днес да не е съвсем на ниво и да кихам и подсмърчам, реших че ще се справя с гостите. И да ви кажа доволна съм от резултата. Масата и украсата станаха добре.

Хокон не желаеше много балони, за това съм се съобразила с него. Но надух (разбира се) два балона, да има. Един на стола на рожденика и един за неговия племенник.

DSC07572.jpg

Остана ми единствено да напиша имената на гостите върху картите. Така всеки ще си знае мястото. Аз не обичам много покривки и използвам когато имам възможност, да подреждам масата без покривка. Отделно смятам, че цвета на дървото е толкова красиво. Но разбира се за големи празници и събирания слагам и покривка.

DSC07564

Единствено нещо, което много ме притеснява са петната. Хахаха да знам, че звучи смешно, но аз имам проблем с петна. Не се разбирам с тях и се ужасявам при мисълта, че някой може да ми покапе на масатата хахахаха.

За това когато не ползвам покривка всички се инструктират да се хранят внимателно….

И ако не дай, боже видя локвичка от супа или вода, скачам и хващам парцала. Дааа не се шегувам…. Това, май ми е проблем, който трябва да „лекувам“.

DSC07567

Сигурно по чиниите сте разбрали, че ще има супа като предястие. Да, така е.  Но утре ще ви покажа бюфета и менюто. А то е като за рожден ден весело, лесно и непретенциозно.

DSC07570

DSC07574

DSC07578

DSC07581

И вижте след вчерашната буря, днес какво Слънце се показва през прозореца. Всичко свети и блести.

DSC07583

Отивам да търся Суши. Кое време стана, а тя още я няма в нас. Обеснявам на Х., че трябваше от малка да я научим, че като бием камбанка, звънец значи е време за прибиране…. Но вече е късно, отивам да я търся из двора.

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.