Планове за местене

И след като днес не успях да се вредя и да хвана влака за Осло, си останах в нас. Пак ще го пишем като „Home office“. Не не, че не съм станала навреме, напротив в 05.30 вече бях на крак и си пиех 3 в 1то, но имаше страшно задръстване от нас до  ЖП гарата и изпуснах влака в 07.21. И след кратко мислене какво да паря, да хващам автобус ли, да карам до следващата гара и тн. Реших, че щом така се е случило значи не е писано да ходя до Осло и се върнах обратно в нас. Отделно и започна да вали. Май тази седмица ще си остана само с едното ходене до столицата.

Единственото, което ми липсва от офиса е столовата. В нас обяда е по – беден от колкото там. Помолих Хокон да направи пай за обяд (ако му остане време) та поне малко да се доближим до обяда в столовата 🙂 🙂 .  А, аз ще се погрижа за вечерята…

Мммм вкусно изглежда…

DSC07700.jpg

Да си ви призная, едно от нещата, които много ме радват напоследък е, че му се вижда края. Скоро ще се местим. Още незнам къде и няма точна дата. Но и двамата знаем, че дните ни в тази къща и по точно на това място са много преброени. Въобще няма да ми липсва да живея тук. Мисля, че дадох няколко шанса на това място. Но това местоположение на къщата въобще не ни устройва. Само ако можехме да я натоварим на един камион и да я вземем с нас, там за където искаме…. така както правят в Америка…

Много мога да кажа и напиша за недостатъците от това да живееш точно тук. Но като основно определям, че качеството ми на живот падна драматично. По- малко срещи с приятели, по- малко танци, повече уморена, постоянно на път. Живот в раница, бягаща между влакове и срещи. А в бъдеще и с дете и работа на 100 км. от дома въобще не става и дума. Така че промени предстоят…..

След малко отиваме за материали за спалнята. Нали ви казах, че сме започнали с нея, вече избрахме цветовете за под и стени. А след спалнята идва и официално ред на стаята на Ава. И тя започва да се запълва с неща. А днес трябва да пристигне и нейната количка.

 

До скоро <3

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.