Моят Септември

Май лятото официално ни кажа Чао за 2018. Поне при нас вече есените, ароматни свещи и топлите вълнени одеяла са изкарани. Даже вчера в Швеция купихме и храна за птичките. Скоро ще сложим статива и ще заредим хранилките. Трябва да помогнем на птичките с препитание, когато вече не могат да си намерят храна.

Даже гледам, че магазините са заредили с коледни украси, и аз се чудя какво да добавя в моята коледна, домашна украса. Човек трябва да пазарува от рано, защото ако изчака до последния момент, то украсата свършва и остава само една…

Но днес искам да ви споделя за моят Септември, с какво ще го запомня.

Хубави моменти – Бяхме на почивка в България. Нашето последно море само ние двамата. Отпразнувахме рождения ден на Хокон. Всичко мина невероятно. За това кратко време в България успях да се видя със семейството ми. Даже прекарахме няколко летни, морски дни заедно в Кранево. Така че ще го запомня със #сладолед #разходки по плажа #семейство #боб и #фрапе.

DSC07206

DSC07232

DSC07228

DSC07306.jpg

Лоши моменти –  Този месец влака много се изложи.  Имаше закъснения няколко дни подред. Така пътуването от нас до работа ми отне 3 часа в едната посока. Определено лош момент, който отново ме хвърли в мисли защо живеем на 100 км. от работа.

Пътувания – Успяхме да посетим и Виена за няколко часа. Град, който остава в съзнанието ми и определено ще се върна отново.

DSC07328

DSC07309

DSC07349

Любима храна –  Септември месец беше месеца на боба, ех този боб. Можех да не спирам да го ям ….Бях толкова щастлива като намерих заведение в България където го предлагат. Даже успях да си го направя в къщи. Направих и първата ми мусака. Да, Септември беше месеца на българската кухня.

Доволна от себе си – Върнах се отново на танци. Няма такова щастие, да усетиш отново, че си част от група. И това което правиш да ти носи удоволствие. Доволна съм също, че успяхме да организираме рождения ден на Хокон.

DSC07552

DSC07574

Серии- Септември месец изгледах последния сезон на Good Witch. Ако някой си търси нещо американско и не затормозяващо, то това е подходящ филм за есенния период. Незнам дали в България има Netflix, но филма е там.

good-witch

Покупки– и септември месец не се оказа без покупки. Няколко рокли, жилетки и пуловери са част от нещата, които красят гардероба ми. Сред най-любимите нови рокли е ето тази рокля, която пасва перфектно за моето състояние в момента.

IMG_6511.jpg

Октомври месец ще е още по вълнуващ. Част от планираните неща са женско парти, интересен курс и няколко интересни покупки. Още в неделя сме поканени на вечеря в интересен ресторант….

Така че добре дошъл Октомври <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.