Пауза от есента

При нас днес есента си взе почивка, и едно такова пролетно време се настани. Цели 18 градуса. Хокон даже мислише по едно време да излиза да се пече, нали темата печене и Слънце му е много присърце ☺️. И докато той мечтаеше за лято и топло, аз поръчвах в Интернет коледни чорапи за камината с нашите имена. Не е ли много… коледно!? Ето това представляват. С имената Julia и  Haakon <3 .

 

s-l500.jpg

Аз нали знаете, че много си падам по такива неща. Даже ще ви призная, че вчера купих първата, нова коледна украса. Както казах трябва да си пъргав и пръв, защото всичко ново изчезва много бързо от магазините.

Този уикенд, момичетата от Осло щяха да ми идват на гости. Но покрай изчезването на Суши бях отменила всички празненства и веселия. Просто нямах настроение. Сега тя отново е у дома и ново събиране се планува.

Но пък използвах уикенда разумно ( както винаги 🤭😀🤣). Ава вече има скрин за дрехите за нейната стая. Голяма част от дрехите са изпрани и изгладени.

DSC07965

DSC07966

Остана ни „само“ да купим дрехите от вълна. Знаете ли, че тук препоръчват децата да се обличат във вълна, особено новородените? Вълната има качество да изолира и регулира температурата. Препоръчително особено за зимни бебета. Успях и да направя списък и с нещата който ни трябват, но все още нямане. Искам да приключим с покупките преди декември. Декември месец е моят месец. Тогава обичам да си украсявам, майстора коледни курабийки. Не искам да обикалям магазините в търсене на корито за бебе и крем за подсичане.

Та така съм го замислила.

Аз няма какво друго да рапортуваме от този край. Суши спи до мен на дивана. Аз си пия чая, а Хокон чака да приключа с писането и да гледаме нов филм. Утре имам час при акушерката, което ме навява на мисълта, че трябва да си запиша всички въпроси  на един лист. Имам чувство, че като отида там и ако не съм си записала въпросите, забравям да питам и после си се сърдя и ядосвам на себе си.

До скоро добри хора ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.