За нашия ден

Аз мисля, че дадох достатъчно на работния фронт тази седмица. От сега си давам почивка до понеделник. А и нали свърших най-важната работа за този месец като „раздадох“ заплатите.

Днес преди да се срещна с приятелка на кафе реших да пообиколя малко по магазините. Обичам да си обикалям сама. Любимото ми време за пазар е по средата на работния ден, малко хора и по спокойно (долу горе).  Все още не се чувствам, много сигурна като купувам дрехи за Ава. То толкова много неща човек трябва да вземе под внимание, не само размер, а с копчета или без копчета, цип, вид и разположение на копчетата, материя. Отделно си викам е „то има още време“. Или „то колко дрехи и трябва, тя нали вече има достатъчно“. На малко бебе не са му нужни много дрехи хахахаха. Ама виж на мама и трябват 🙂

Аз все още не мога да се приема, че не влизам в дрехи с размери S и М и някак си навика все към тези закачалки си ме влече. Даже да си ви призная вече си купих няколко парцалки за следродилния период. Ами така де, то толкова време се въздържам от покупки, а като гледам какви поли и рокли са пуснали. И се поддадох 🙂 . Е днес направих и една „разумна“ покупка, купих си „бременно“ яке. В началото си мислех, че ще мина и без зимно яке. То ей къде е Януари, но не става. В Норвегия, не мога да ходя без яке, което не се закопчава. Не искам да съм сополива всяка седмица.

А сега съм седнала и обмислям последните приготовления за дамското парти през уикенда. Вече нямам търпение. Менюто е измислено, сега остана само утре да отидем до Швеция и да напазаруваме.

А вижте какво си хапвам сега. Шоколадова торта. Ние днес с Хокон имаме наш си ден „Юлия и Хокон ден“ . Като се прибрах от Осло ме чакаше този красив букет и любимата ми домашна, шоколадова торта <3 направена от Хокон… За нашия ден.

DSC07992

DSC08000

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.