Подготовка, разстановка

Чипса, сладките и гумените бонбони за утре са подготвени. Вече даже няколко пъти обикалям покрай тях и си вземам една по една, тайно. Вие правите ли така? Да заглаждате паничката така, че да не се вижда че сте си взели. Отделно си викам, ако изям всички червени желирани бонбони, никои няма да се и присети че е имало такива в купичката….. Такава ми е стратегията.

Утре очаквам момичетата да дойдат и да си изкараме уикенда заедно. Те ще останат да приспят в нас. Днес наред с подготовката и разстановката на кой къде ще спи, успяхме и да отскочихм до Швеция да напазаруваме.

А като се върнахме от пазар ме обзе идеята да експериментирам. И намерих следната рецепта. Превързани кремвирши. Хокон въобще не остана доволен от моята идея за вечеря. Но аз исках да го пробвам. Кремвирши обвити с тесто. А за очи им сложих две точки кетчуп. Е не са ли поне малко „сладки“?  Истината е, че стават само на външност, може би за Хелоин. Но на мен не ми харесаха на вкус. И едва ли ще попаднат на нашата маса отново.

DSC08018.jpg

Това е за сега от нашата улица. До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.