Женско парти у дома

При нас къщата отново затихна. Суши, Хокон и аз сме окупирали дивана и се наслаждаваме на последните часове от уикенда. Толкова ни е лениво, че дори сме решили да прескочим приготвянето на вечерята и да доизяждаме това което е останало от вчера. Момичетата си тръгнаха днес, след като заедно отскочихме с тях до Швеция. Хехехе това май може да си каже, че е нашата местната забележителност „разход до търговския център в Швеция“. А те доволни си напазаруваха евтини ябълки, картофи, лук, кайма и перилни препарати.

Часовете изкарани с момичетата минаха толкова бързо. Голяма част от плануваните занимания не намериха място в разписанието ни. Като например бях планувала да рисуваме, портрет или пейзаж. Всеки щеше да получи негово си платно и бележка с какво да рисува и за кого. А в края на вечерта щяхме да си ги разменим. Нещо като за спомен от вечерта.

DSC08027

DSC08029

След общо гласуване, гледането на филм на дивана с чаша вино в ръка надделя пред рисуването. Но пък се посмяхме добре на комедията, която избрахме. Рисуването ще остане за другия път.

За вечеря сервирахме тако с различни видове зеленчуци и сосове. Аз използвах случая да направя домашно гуакамоле. Но определено ми се струва,че всички момичета наблегнахме основно на сервираното на малката маса с чипсове, шоколади, сирене и грозде. Аз така се заплеснах в яденето на чипс с вкус на копър и лук, че почти незабелязах, че близо едно пакетче is out.

Познайте днес къде попаднаха чипса и бонбоните които остана? Всичко е изхвърлено и такива неща няма да попадат в къщата поне два месеца. То какво ядене на бонбони и чипс падна вчера…

DSC08071.jpg

DSC08055

DSC08056

А Хокон преди това така се шегуваше, че масата изглежда все едно ще празнуваме детски рожден ден.

DSC08049.jpg

Да ви се похваля какви ценни подаръци ми подариха момичетата. Имам пакетче с български боб <3 , локум от България <3 , кайзер Елена <3 , една луканка <3 и много интересна настолна игра с котки <3 ….

Всички месните неща съм ги прибрала във фризера ( не мога да ги ям за жалост по време на бременността), но Януари месец ще ме чакат 🙂 .

И така един хубав укенд е вече почти зад гърба ми и нова седмица ме очаква утре.

До скоро <3

 

2 thoughts on “Женско парти у дома

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.