И още един такъв Петък..

Уау и този ден отлетя, и с нея цялата работна седмица. Няма нужда сигурно да казвам, но времето върви страшно бързо според мен. И скоро е Коледа. Даже по малко от два месеца! Вие измислихте ли подаръци за близките? Аз днес получих коледните чорапи за камината, нали ви казах, че поръчай от e bay. Даже съм положително учудена, че пристигнаха толкова бързо. Да да, знам че много говоря за Коледа, но нямам търпение да украся. Даже вече говорихме в нас, когато е разумно, това да се направи.

Но преди да стигнем до Коледа първо е Хелоуин. Аз самата не се обличам за празника, но няма как да не се подготвим с бонбони за децата. Днес купих такива и опаковах в малки найлонови торбички. Бащата на Х. винаги купува много килограми с бонбони и се подготвя подобаващо. Много се притеснява децата да не му направят някаква пакост на къщата. Толкова много купува, че след това има желирани бонбони до Великден 😁. Казала съм, този път да вземат поне от моите любими, че поне да има кой да ги яде после. Че този лакрис и тези червеи въобще не са ми по вкуса.

DSC08125.jpg

Аз днес успях и да забъркам този шоколадов кекс с банани. Ухаеше невероятно от фурната и стана много бързо. Дори Хокон, който не е любител на банана каза, че ще го пробва след вечеря. И аз още не съм го пробвала, но казват че става най- добър ако го изчакаш да изстине напълно.

DSC08129.jpg

Аз след малко скачам в маратонките и ще вървя на пътеката. Следя един сериал и съм решила поне два епизода да изгледам вървейки. Поне това е плана.

Утре сядаме в колата и се отправяме на вечеря при родителите на Хокон в Осло. Като преди това ще посетим и бабата на Х. Тя е на 94 години и не съм я виждала тази разговорлива „госпожа“ от известно време..

Хубава петък вечер на всички ♥️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.