На чисто

Аз току що приключих с прибирането на листа от градината. С търмък и количка събрах почти всички листа. Остана още малко, но тях ще ги прибера през седмицата. Вече ми е трудно да се навеждам, за това и Х. ми помогна. Аз събирах с търмъка, а той пълнеше количката… екипна работата се казва на това. А да, и Суши помагаше разбира се 🙂 .

DSC08151.jpg

Точна тази работа с листата ми е като медитация, успокоява ме някак си. Хокон от своя страна пък постави хранилката на птичките за зимата, шведската маса им е сложена, мисля че ще им хареса. Само се надявам Суши да е мила с тях и да не чака птичките в гръб, за да ги нападне…

Казах ли ви, че вчера на път за Осло ни валя сняг? Разбира се, че се разтопи, но зимата отдавна се усеща във въздуха. Въпрос на малко време е пак да ни затрупа.

Даже днес трябваше да се облека с вълнени дрехи, шапка дори ръкавици сложих. Беше – 3 градуса, и усещах как студа щипе по бузите. А за да се сгреем, направих две чаши горещо какао със сметана, което изпихме навън.

DSC08163.jpg

Останалата част от деня и вечерта съм я планувала с книга в ръка. Миналата седмица си купих нова книга, която много ми харесва, тъкмо като за мен. За малките неща в живота, как човек да намира хубавото във всички годишни сезони, в това което ни се случва… Книги на тази тематика много ми допадат.

DSC08153

DSC08154

А сега ви оставам, и ви пожелавам да започнете новата седмица на чисто!

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.