Седмица в снимки

🙂 Понеделник. Готови за нова седмица. Вчера изкарахме до късно, или поне на мен така ми се стори, нали се стъмва много по бързо сега. Миналата седмица когато момичетата ми бяха на гости ми подариха една интересна настолна игра с котки. И вчера след вечеря решихме да заседнем с нея на голямата маса в хола с чай в ръка и с останките от шоколадовия кекс с банан. Хокон победи, но той имаше тактика, на мен ми трябваше време да разбера правилата на играта 🙂 . Но беше интересно и сега съм готова за реванш. Скоро ще ви покажа играта в едно  „ежедневно“ видео.

Миналата седмица направих няколко снимки с мобилния ми телефон, които искам да споделя с вас. Всеки ден по снимка..

Понеделник – По средата на работния ден решихме да си направим една кратка разходка покрай водата. Тихо, спокойно, слънчево и леко хапливо време, но ако си добре облечен тези неща нямат значение. Нямаше жива душа, само ние двамата ❤️.

Вторник  – с една приятелка посетихме едно балканско заведение. Аз не го знаех, така че за мен беше ново изживяване. И вижте какво хапнах. Шопска салата, имаше и айрян и кебабчета. Познайте дали няма пак да отида там……

Сряда – пристигнаха няколко рокли, които си бях поръчала по интернет. Рокли за бременни. Някои от тях задържах, други върнах.

Четвъртък –  Макар и забързана за влака, не можах да подмина този цветарски магазин. На толкова много места е украсено с тикви и есенни цветя.

Петък – Време е да заредим с бонбони за Хелоуин. Купихме бонбони с очи и черепи. И разбира се моите любими кисело-сладки желирани бонбони.

Събота – Преди да посетим бабата на Хокон, минахме през цветарски магазин, за да и купим едно малко цвете. Не можах да подмина тези коледни, градински джуджета. Сладки са нали?

Неделя –  Храната за птичките е вече сложена. От миналата година знам, че точно тези топки са им любимите, за това и заредихме основно с тях. Този път преместихме статива малко по- средата на градината. С идеята Суши да не дебни птичките в гръб…

img_7833

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.