Труден преход

Днес такава умора ме е налегнала. Още малко и направо лягам с книгата. Въобще не ме интересува че няма 21 часа още. Kато се има предвид, че днес се събудих още в 4 сутринта. И след 1 час наместване и въртене на корема във всички посоки, реших да стана. Та от 5 сутринта съм активна.

Но въпреки недоспиването и умората, успях да си свърша всички запланувани задачи на работа. От днес се занимавам с обучение. Колегата, който ще поеме част от моите задачи на работа.

Виждам колко ми е трудно да се разделя с работата, реда който съм въвела, системата ми. Притеснявам се че това което съм “ направила“ за 4 години ще бъде развалено. И трябва да започна от 0 та като се върна…Но това е. Работата не е всичко. Но определено прехода от работа към майчинство ще ми е малко труден. Е стига толкова с това. Каквото е това е! Може пък да ми е толкова хубаво когато съм по майчинство, че да не искам да се върна на точно тази работа… времето ще покаже.

Аз днес занесох на работа бонбоните останали от вчерашния Хелоуин. След кратък разговор с мен 😂. Излязох на мнение, че толкова захар не е добре. Та днес раздавах желирани бонбони на колегите.

Вчера запалих тиквата – фенер, извадих украсата, която имах в нас ( не много) и зачаках децата от съседските къщи. Суши горката подскачаше и бягаше да се крие всеки път когато някой звънеше на вратата. Горката, заради нея намалих и звука на званеца, че да не се стряска така 🐈🎃.

В 21 часа прибрах всичко и който дошъл, дошъл. Приключих с Хелоуина за 2018 😃👌.

А знаете ли какво какво направих докато чаках децата. Направих домашно сладко от сливи. За пръв път правя и се изненадах чак, че стана толкова добре. Сега имам три бурканчета в хладилника за палачинки. Даже не издържах и днес си намазах филийка с масло и сладко. Мммм вкусно. Още повече като знам, че аз съм си го правила.

DSC08185

Ок стига съм бърборила. Уморена съм и лягам да спя, чета.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.