Планове за Ноември

Ето ме и мен. Изкъпана с чиста коса, нова зимна пижама и краката в леген с гореща вода. Правя си домашно Спа с ароматни соли 🤣. С една дума всичко е точно. И уикенда може да се превземе с пълна пара.

Днес е 2. Ноември и аз си преглеждам календара, правя планове какво искам да свърша този месец. Може и да влизам в 8. ми месец след седмица, две но това не ми пречи да планирам и да се надявам че нещата ще се случват така както ги искам.

1. Работа – плановете са да продължа да пътувам до Осло два пъти в седмицата. И да работя в офиса във вторник и четвъртък. През останалото време ще работя от вкъщи. Като ще гледам да прехвърля колкото се може повече задачи на колегата, така че той да е оперативен още преди декември.

2. Този месец Хокон и аз ще ходим на подготвителен курс за раждането. Вълнувам се и се чудя какво ли точно представлява. Дали е същото което съм гледала в американските комедии?

3. Бебешка стая- много от нещата като скрин, килимчета, лампи са купени. Сега остана Х. само да освежи пода и ще мога аз да се развихря. Плана ми е да подготвя всичко преди декември.

4. Покупки- Black Friday, от кога го чакам. Запланувала съм всички останали неща за бебето да къпят точно този ден. Така че на 23. Ноември си вземам почивен ден и цял ден се отдавам на шопинг, както по интернет така и във физически магазини. Имам цял списък с неща, които искам да купя. А да, и не само за бебето. Искам и още малко лампички и  „малко“ коледна украса. А може и нещо за мен, за следродилния период 🤰.

5. Култура- този месец с момичета ще сложим роклите ( може и токчетата) и ще ходим на балет. Най- накрая ще мога да гледам Лебедово езеро, представен от държавния балет на Сан Петербург. От толкова време му се „каня“ на този балет, но билетите винаги свършват много бързо.

6. Коледна украса- Охх как обичам Коледа (мисля че съм ви го казвала вече няколко пъти). Нямам търпение да извадя коледната елха, украса и да пусна коледна музика. И да ще го направя още този месец 🎄. В нас Коледа ще дойде в края на Ноември.

DSC03455.jpg

7. Предколеден календар- тази Коледа съм запланувала един по различен календар за Х. Но за това ще ви разкажа по късно. Календара ще ми отнеме време да го направя, за това трябва да започна от рано.

IMG_0136.jpg

8. Ноември месец ще заминем на кратък babymoon. Няма да е дълъг и далеч, но ще е приятно малко да разнообразим. А къде ще ходим, ще ви споделя мнооого скоро. На там ще има коледен пазар, виенско колело, ледена пързалка и карамелизирани ябълки.

DSC03412.jpg

А вие имате ли планове за месеца? Независимо какви са, ви пожелавам да станат така както сте ги планували.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.