Презаредих батериите

Тези дни се губя, но понякога имам нужда да изключа компютъра и да си дам почивка от всичко там някъде в пространството… Но пък дните използвах разумно. Направихме няколко дълги разходки в гората, изпробвах две нови рецепти, играехме със Суши в градината ( тя много харесва да хваща листа във въздуха). Направих си списък с какви малки сладки искам да забъркам по Коледа и намерих рецепта за сладко от ябълки. Както и планирах подаръците за Коледа. И купих още коледна украса. Май тази година ще разбия рекорда ми от миналата година по закупуване на джуджета и елхички.

Днес имах час при акушерката. Това нашето момиче е много срамежлива. Все не можем да и видим лицето. Дадоха ми дори да пия сладък сок, подскачах, въртях се като пумпал, но не, не искаше да я гледаме. Но акушерката каза, че всичко изглежда добре, а това е най важно за вас. Бебето още не се е обърнало. Но казаха, че има време. Сега вече чакаме курса за раждане в който сме записани двамата с Хокон.

След прегледа при акушерката отидохме с Х. да хапнем в един турски ресторант. И направо си облизах пръстите. За пръв път ходя там, но ако има хора живеещи в Fredrikstad или околността, Ви препоръчвам ресторант Divan. Има турско кафе, мезете, ястия и десерти като баклава и сутлаш.

Така добре си хапнах, че днес ще пропусна вечерята. Едно кисело мляко с малко ядки и плод и съм готова. А само какво интересна книга чета. Остават ми само няколко страници и се чудя кой ли мъж ще си избере главната героиня…

DSC08198
най-вкусните, купени, коледни курабийки

Но първо отивам да си взема колета от мама. Тъкмо е пристигнал и не искам да чакам до утре. Мама ми е сложила морени <3 , а за Х. салам 🙂 . Щастие за всички…

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.