Предадох си стаята

Това да приготвям багаж за една нощ в хотел винаги ми се е струвало доста уморително и ненужно. Толкова ненужно, че в момента обмислям вариант да се прибера утре след балета у дома. Направо да си хвана влака и да съм си в нас 12 през нощта. Но разума ми казва, че ще бъда прекалено уморена. Ранно ставане, работа цял ден, после театър и влак обратно, не ми звучи като правилно калкулиране на силите ми. За това сега ще се стегна и ще нахвърля малко багаж в раницата. Хубавото е че в сряда мога да поспя до късно, да си хапна хотелска закуска и като „бял“ човек да отида на работа в 9 без да съм ставала в 5.30. Така че ще го гледам от тази страна #позитивизъм.

Ние днес приключихме с освежаването на детската стая. Моята стая, ще бъде стаята на новия член на семейството. Преценихме, че светлината и разположението е най -добро в тази стая, отделно е близо до нашата спалня и до банята. За това аз си преместих моите неща в друга стая. Стаята на Юлия, вече ще е стаята на бебето. Поне като живееш в къща, не можеш да се оплачеш от липса на стаи и пространство….

Сега остана само да подредим мебелите. Като аз държа да няма прекалено много неща. Обичам пространство, но пък и не може да има ехо в стаята.. Все смятам, че  на едно бебе не му трябват прекалено много неща и мебели. Отделно мисля, че е добре да имаме нещо като кош/легло за спане и на първия етаж, така че да ни е по удобно. Но със сигурност не съм помислила за всичко. Но ще търсим/купуваме в движение.

А сега ви оставям, че имам да стягам раница с багаж за утре

До скоро <3

 

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.