Не мога да се спра

Здравейте, да няма ме. Отдавна искам да пиша, но платформата, която използвам за страничката я промениха. И изведнъж

много от функциите, които бях свикнала да използвам просто изчезнаха. Та чак сега намерих време да седна и да видя за какво става на въпрос. Та ако нещо не е добре, да знаете че не е от мен … 🙂 . Иначе аз усилено се занимавам с подредбата на стаята на мини. Все нещо размествам, даже Х. е сложил нещо като гумички/ вата на мебелите, че се притеснява че с това мое местене, ще разваля пода хехехе.

И докато той усилено сглобява мебели и закача лампи. Аз се занимавах с гардероба на госпожицата. След чудене и мислене. Реших, че гардероба и ще има нужда  не само от скрин, но и от статив с закачалки. Все пак е госпожица и ще има рокли. За това поръчах ето това.

А за разкош поръчах ето тези детски закачалки

На мен поне много ми харесва, и нямам търпение да пристигне всичко. Имам чувство, че последно време седя само пред интернет магазините и само гледам/ поръчвам, не мога да се спра. Това е фаза от бъдещето майчинство, нали? Надявам се този период скоро да отмине, че иначе ще се отрази зле на семейната икономия 🙂 

Вижте с какво се завърнах днес от магазина. Да, да знам, че едва ли в началото ще ни трябват. Но тази розова, дървена количка ме приканваше да я взема с мен. А мечока, да имам слабост към тях.  

И стига толкова бебешки разговори. 

Сега съм скочила в новата ми пижама на звездички (да пижамите ми станаха любими дрехи за в къщи в бременния период) хахах.

Гледам по Netflix е излязъл нов Коледен филм. И аз задължително трябва да го изгледам. А преди малко направих и американски, шоколадови бисквитки, които с мляко трябва да се чудесни.

 До скоро красиви хора <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.