Позитивни мисли и чист въздух

Хубава неделя на всички. Аз до сега играех ролята на помощник готвач, рязах салата и подготвях неща за пица.

Хокон направи тестото. То е негова запазена марка. Сега чакам пицата да стане. Малко късна вечеря, но така се получава като се улисаме в задачи. Днес сутринта решихме да направим едно дълга разходка в гората. 6 км. не са зле. Аз не мога да вървя толкова бързо колкото преди, но все си повтарям, че едни килограми няма да ме спрат. И си продължавам напред….

 Добре, че бях си взела шапка и шал, защото времето си беше доста хапливо. И като се прибрахме дълго време усещах как лицето ми ципеше. Но пък колко чист и свеж въздъх.

В нас пак се хвърлих в подреждане и приготовления. Сега търся място за преповиване. Не можем да решим къде да сложим масата в банята или в нейната стая. Кое е по практично? Банята ни е голяма и има възможност да се сложи там. Но пък и в нейната стая става. Та така, цял ден бутам мебели от една стая в друга и мисля различни комбинации.

Аз не се оплаквам, искам да си намирам работа и да се движа. А и по този начин помагам на момичето да се обърне в корема ми. Мдда още не се е обърнала, седи си. Вече правя упражнения за обръщане. Трети ден вече гледам филм с надолу главата хахахах. Аз така да съм се настроила за нормално раждане. Че мисълта за операция и секцио съм я оставила някъде там. Аз знам, че ще се обърне и всичко ще е както трябва. Така съм го поръчала. Позитивни мисли! 

А сега отивам да хапна пица и салата. А днес дори има и Пепси!

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.