Голямото пазаруване

Аз приключвам с компютъра за днес. Почти цял ден изкарах пред него по пижама и халат.

Хокон казва, че като ме види с халат, веднага асоциира човек, които е безработен и е на борсата. Хахахаха. Но аз нито съм на борсата, нито съм безработна. Даже работих на няколко стана, дето се вика. С едната ръка изкарвах пари, а с другата харчих. Днес се започна голямото пазаруване за Black Friday. Имам един голям списък в телефона с неща за бебето матраци, завивки, чаршафи, хавлии и подобни. Всичко ни трябва и съм го оставила точно за сега. Е има и малко неща и за мен като например колан, който помага за по-бързото прибиране на корема след раждане. Аз смятам че този разход е общ разход и го поръчах с общата кредитна карта. Нали така? Все пак е общ интерес да влезна със форма след раждането. Но както и да е, сега всичко това е поръчано и чакам да пристигне по пощата. 

Даже като се замисля още не съм приключила. Остават ми коледните подаръци. Но и тях по интернет. И козметиката за бебето. 

А сега се сетих, че е и време да си поръчам и час за козметик. От кога „спестявам“ материал за вежди. Вече определено имам такъв, така че е време да отида. Да съм красива преди да отидем на babymoon, другата седмица <3 .

И последно отивам да викна Х. да види нещо.  Намерих точно такъв шезлонг за бебета/деца който ни трябва. Точно това исках.  Без бебето разбира се хехехе,

Утре ще оставя пазаруването за малко и се отправям към Осло. Имам две служебни срещи и един куп отчети за изработване и предаване. Но след един месец излизам в майчинство. Кой като мен.

Надявам се седмицата да ви е започнала добре 🙂

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.