Какво ще сложа в предколедния календар

Тъкмо приключих с вървенето по пътеката. С темпо на мравка от 5 км. Повървях достатъчно колкото да изгледам един епизод от сериала по Нова телевизия от 17 часа.

Малко късна тренировка за мен. Но по добре късно от колкото…. Даже днес не мога да се оплача, от липса на движение. Първо пилатес с топка, после пътека. Чак сама си се радвам, че формата ми позволява да съм в движение.

След работния процес днес, започнах с подготовката на предколедния календар за Хокон. Остават по малко от 10 дни до 1. декември и той трябва да е „готов“. Решила съм да подготвя прозорчетата до 15 декември, а останалите да ги допълват бавно, бавно. 

Тази година съм решила календара да е по различен. Да не преобладават основно предмети, неща. Нито той или аз имаме нужда от хиляди малки подаръчета, които да запълват шкафовете. За това съм замислили нещо като календар с послания. Мили думи, снимки, романтични послания, стихчета, мисли. За разнообразие ще сложа в някое прозорче любимата му напитка и десертче баунти хехехе. В друго прозорче ще го поканя на вечеря. И съм замислила разходка из стария град на коледен пазар.   

Самия календар съм му намерила място в кухнята. Най – подходящото място за отваряне на прозорчета, рано сутринта когато аз си пия кафето, той закусва а покрай нас много коледна украса <3 . 

А сега отивам да си правя чай и после засядаме да си догледаме сериала. Гледаме един шведски филм. За периода след Втората Световна война 1945-1956 г. Разказва се за едно семейство ресторантъори. И всички драми и премеждия, които им се случва. Първия сезон го погълнахме за няколко дни, сега остава сезон номер 2.

До скоро <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.