Ех да можех

И докато се обърна и вече станало вечер. Кога мина деня? Аз до сега се бях затворила (изолирала) сама в стаята. Това, за да поработя върху календара на Х.

Другата седмица имам много както служебни така и лични ангажименти и няма да мога да работя по него. Отделно нали ви казах, че ще отскочим на кратък – babymoon и календара трябва да е готов за тогава. И разбира се да не забравя. Другата седмица изваждам вече кашоните – Коледа ще се настани у дома. Така че много планове… 

При нас вече започнаха да пристигат покупките, които поръчахме тези дни. Днес ходихме до пощата и взехме една голяма част от пакетите. Новите дрехи вече се въртят в пералнята. Хокон сглоби последните неща за стаята на мини. А аз само местя играчки от полица на полица. Все нещо не ми харесва. Плюшените играчки искам на една полица, дървени на друга (хахаха, да големи проблеми имам).  

Пристигна и тази плетена красота.  Ех, жалко, че не мога да плета така добре. Щях да наплета толкова много неща. А колко са миниатюрни дрехите. Все гледам да гледам рационално и да не купувам най-малките номера, защото казват че бебета растат бързо. Но май като погледна вече имаме дрехи за близката половин година 🙂 

Бебешкия шезлонг и той пристигна и на мен така да ми харесва, че искам да седна и аз да се полюлея. Май и Суши го хареса, защото все се върти покрай него. 

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.