Извадих част.. Скоро романтично пътуване

Аз днес не успях да се въздържа и извадих няколко кашона с коледна украса. В тях намерих и тези коледни рогца.

Май не ги ползвах миналата година, но мисля че сега пасват много добре на пижамата и състоянието ми (пижама ли казах, имам предвид бременна униформа) 🙂 . Всеки път като вадя украсата, все едно сама се изненадвам какво имам и колко имам. И си викам, „Я виж какво има тук увито, а това колко е хубаво“. Хокон в недоумение ме гледа и вика, „е ти незнаеш ли че ги имаш“?

За сега само съм извадила част и обмислям, как да украся тази година. Мисля да започна още от утре, защото седмицата ще ми е натоварена. А и отделно в нашия град, вече запалиха коледната елха. Лампички светят и настроението започва да се усеща. 

Ние другата седмица ще отскочим на един кратък романтичен уикенд. Решихме да не пътуваме надалеч. Не ми се иска да чакам на летище и самолет и всичко това. За това решихме да отидем до Стокхолм/ Швеция с кола. Аз не съм ходила там, и се вълнувам. Още повече, че по това време вече е коледно украсено. И има коледен пазар в стария град. Решили сме да купим коледните подаръци от там.

Запазихме си хубав хотел, не далеч от центъра така че ни е близо да ходим. Отделно чета в отзивите на хотела, че закуската е невероятна. Решила съм да поръчам едната сутрин закуска в стаята и да  изненадам Х. със закуска в стаята/леглото. Това ще е първото прозорчето на предколедния календара „закуска в леглото“. Май е добра идея?

  Надявам се и формата ми да е добра, както за сега.

Сега отивам да правя топло какао, защото на тези рогца и тази пижама добре ще и подхожда една чаша какао с крем.

Хокон оглежда хотел за Суши. Тя също ще е на хотел докато нас ни няма. Не ми се иска да остава сама. И все да я мисля, дали се е прибрала, дали е на топло, дали е яла. Гледаме един нов пансион за нея. По близък от предишните два, които пробвахме преди. Този няма тераса, но вече е студено и едва ли ще и трябва за два дни. Мислим да и запазим двойна стая (двойна котешка стая, не „човешка“), че е по широка от единичната. Така и тя ще разнообрази малко. И Суши на почивка…  

Да който си има коте, трябва да си го гледа <3

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.