Една неделя …

Още от вчера вечерта бяхме начертали плановете за неделя. За това не беше изнендващо, че се изнизах от леглото още в 7 сутринта.

Ето и моята неделя в снимки от телефона.

Последно време съм на вълна овесени ядки за закуска. Днес добавих замразени боровинки и се получи овесени ядки с боровинки. А те оцветиха закуската в красив син цвят. Даже езика ми стана син хехехе 😝.

Още в 10 часа бяхме навън на разходка. Разходката в неделя е задължителна. Тогава даже имаме време за една по дълга такава. Забелязала съм, че именно на тези дълги разходки, главите ни раждат много умни идеи.
А вижте каква красота и съвършенство. Навън всичко е покрито със скреж. И е много красиво. А там до водата бяхме само ние.

 

 

 

 

 

Обратно у дома поработих върху детската стая, която започна да придобива завършен вид. Остават само няколко неща, които трябва да пристигнат и мога да кажа, че повече няма да се занимавам (за сега) 😀. А това е част от кътчето за спане. Когато го довърша ще споделя.

На път за предколедна семейна вечеря. Семейството на Хокон вечеря в 16 часа и в 17.30 всички са готови и си заминават. Няма поръчване първо на салата като в България. Па после след 1 час се поръчва основно. Та ракия, та вино. Тук всички в семейството карат, така че се пие основно кола и сок 😀 # понорвежкуму.

Ресторанта е място, което сме посещавали и преди. Рибен ресторант. Обстановката е много приятна. Топло и уютно. Няма силна музика. Чуваш не само човека до теб, но и през няколко стола.

И макар и да не съм голяма привърженичка на риба и рибен ресторант. Успях да намеря нещо и за мен. Да, беше риба! Но аз се съсредоточих върху гарнитурата 😆. Но блюдото беше много вкусно, спор няма.

Хокон предпочете биф. Така и не мога да разбера какво толкова намира в това “ кравясало“ месо. Едва ли някога ще му стана почитателка. Но в чинията и с гарнитурата изглеждаше страхотно.

Еее на къде без десерт. Аз избрах крем Брюле чийзкейк с манго сладолед. Мммм, още го усещам на езика ми. Определено бих отишла в този ресторант специално за този десерт. Даже ще потърся рецепта за този чийзкейк.

А навън елхата вече грее и ни казва, че Коледа идва 🎄. Красив център.

Сега се подготвяме за новата седмица. Първите два дни от седмицата ще прекарам на курс. Макар и да излизам по майчинство скоро, трябва да съм запозната с промените които настъпват в данъчната система през 2019.

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.