Поглед към нашата Коледа

Поглеждам календара и не мога да повярвам, кога мина това време. Ето остават по малко от един месец до Коледа и само 50 дни до термин.

А кога беше Юли месец и бяхме на почивка в Америка. Сериозно времето мина прекалено бързо.  И въпреки, че корема вече ми тежи и се чувствам по тромава, комбинирано с леко безсъние. Много се радвам, че идват коледните празници. Коледни филми, коледна музика, коледни курабийки и украса. Всичко това ми е толкова мило и звучи толкова „А ла Юлия“ . Може би защото съм родена декември месец? 

Това беше част от нашата Коледа минала година. Тогава посрещнахме семейството на Хокон за пръв път у дома, в нашата къща. Бяхме се постарали да приготвим традиционната коледна, норвежка храна и украсихме коледната маса с много джуджета и лампички. Мисля, че се справихме доста добре 🙂 .

За пръв път направих и гигантски коледни курабийки, които използвах като коледна украса в кухнята. Нещо което ще се направя и тази година.

Радвам се, че с Х. имаме наши си коледни традиции. Като например приготвянето на коледна, курабиена къща. Нещо което сме правили през всичките Коледи заедно. 

Тази Коледа за нас ще е по- специална, защото ще е последната Коледа само ние двамата, без дете <3 . Другата Коледа ще запознаем момичето ни с нашите традиции и ще започнем да градим нови заедно.

Нямам търпение декември месец вече да дойде, моя месец! <3 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.