Ние в Стокхолм

Здравейте, аз се включвам от Стокхолм да ви споделя, че ние си изкарваме много добре.

И двамата имахме нужда да разнообразим малко, така че този уикенд си дойде точно на мястото. Много се радвам, че (бременната ми) форма е добра и позволява да си правим дълги разходки. Днес даже изминахме близо 10 км. 

Хотела, който избрах не ме разочарова. Намира се на две, три спирки с метрото от центъра. В началото си мислех, че ще е много шумно. Но за щастие стаята ни гледа към двора на хотела и целия шум и суматоха от града е зад нас. Служителите на рецепция бяха много вежливи и успяха да ни настанят още в 11 часа (макар и настаняване да е след 15 часа). Закуската, интериора, стаята, всичко ми харесва в хотела. Така, че определено не съжалявам за избора.

Вчера уморени от пътя, успяхме да направим само една кратка разходка из града. Посетихме замъка в центъра, стария град както и част от един коледен пазар. На мен малките и тесни улички винаги са ми били присърце, а такива има много в стария град. 

Толкова бяхме уморени от ранно ставане и шофиране, че решихме да вечеряме в ресторанта на хотела. Където отново останахме очаровани от обслужване и храна. Хокон заложи на неговия си любим биф, а аз на познатото пилешко 🙂 .

Още в 19 часа си бяхме в леглото с Пепси, ММ и шоколад- гледайки шведски филм. Преди да заспя, ме обзеха мисли. Ами какво правим ако раждането започне сега? Нямам нищо при мен, хората стягат багаж предварително и разнасят куфара навсякъде. Аз нищо не съм си взела. След кратко размишляване се ощипах и си казах, че хора се раждат и в Стокхолм и в самолет и на кораб. Така че няма смисъл да го мисля толкова. Всичко ще стане когато трябва и както трябва…

Днес сме кукуряци. Успяхме да огреем и в музей и на коледния пазар от където купихме част от коледните подаръци за семейството на Х.

Аз си купих едни сладки, плетени ръкавици от 100 процента вълна. Всъщност взех и за бебето същите. И една плетена шапка. Тези плетените неща така да са ми в главата….

Оставям ви за сега

До скоро <3


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.