Коледа влиза у дома

Обратно у дома. Аз съм си домушарка, обичам повече да съм си у дома и домашния уют, от колкото на път и навън.

Въпреки, че малките разходки и почивки и те не са за пренебрегване. Уикенда беше много хубав с любимия ми човек <3 . Починахме си, направихме планове и сега сме още по – готови да посрещнем новия член в семейството.

Вчера бързахме да се приберем, за да вземем Суши от котешкия пансион. Не ми допада идеята нея да я няма, когато сме си у дома. Къщата се усеща толкова празна без нея. Няма кой да седи на прозореца, да се обтяга на дивана или да се крие под одеялото в хола. Обичам я тази Суши и това си е. 

Ето туй заседнах днес след работа. С кашони коледна украса, звезди и джюджета. Идеята беше да украся минала седмица, но не се получи. Бях два дни на курс от работа, след това в Осло, след това уикенд в Стокхолм. Така и коледната украса си остана небутната. Но днес е деня. Запретнах ръкава, пусках коледна музика и започвах. Нищо че е понеделник. Коледната звезда трябваше да се сложи днес. Иначе съседите от улицата щяха да ми сложат черна точка. Всичко вече блести по прозорците, само при нас е тъмница. Идва ли ще успея да украся навсякъде, но най-късно до края на седмицата всичко вече трябва да е вдигнато…..

Мисля да оставя тази декорация в коридора. Тези свещи са толкова красиви, че сърце не ми дава да ги запаля. 

Утре ме очаква един мноого дълъг ден. Но ще се справя. Най-хубавото е че имам час за видеозон и ще разберем дали момичето се е обърнало или иска да си седи така…

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.