За подаръци

Ние сме готови с коледните подаръци. Ура! Днес излязохме и купихме последните, които ни трябваха. Аз много обичам да свършим тази работа преди да е настъпила суматохата по магазините.

Ако ме питате мен, много ми се иска Коледа без подаръци. Коледа за мен определено не означава поредния пуловер или обувки. Аз всичко си имам и нищо не ми трябва. Но всеки път когато повдигна този въпрос, се изпада в паника. Не можело без подарък.  Хубавото е, че се разбрахме че един подарък на човек е достатъчен и ще бъде нещо което е практично.

Нещата, които сме избрали са предимно храна, хубаво вино, бонбони и практични подаръци като хавлии, халат за баня, топли пантофи. На мен ми харесват, а и като познавам хората знам че и на тях ще им харесат.

В нас вече е украсено и празните кашони са прибрани. Толкова ми е уютно с тази украса и запалени свещи. А и още повече като мирише на коледни курабийки. Тази година реших да разнообразя малко с коледната украса. Заложих предимно на декорация по масите. Разбира се коледно дърво и звезда си имаме както всяка година. Но не ми се искаше да става прекалено натруфено Но май прекалих малко с джуджетата….Точно в момента от дивана, виждам как поне 5 такива ми се усмихват.

Днес след пазара на подаръци, реших да изпека малко курабии с М&М. На вкус са много добри и определено с мляко в чашата са добра комбинация. Само къде не ги направих една идея по малки. Но нищо другия път.  

Надявам се да сте си направили планове за уикенда. При мен листенцето с неща за вършене е пълно. Но сме и планували да отидем в гората В Неделя. Да си направим голем термос с какао и да седнем някъде нависоко с изглед към града. В Неделя го дават малко слънчево и ние трябва да се възползваме от времето. Толкова да ми липсва Слънцето.

<3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.