Отново вкъщи – детска стая част 2

Аз преди малко извадих багажа от куфара. Тази седмица останах в Осло на хотел.

След като видях още през уикенда, колко срещи и ангажименти имам през седмицата (и то до късно). Реших че е най-разумно да си остана в Осло. Така поне няма да ставам рано, да се „боря“ за място във влака и все да бързам.  

Та, ето и тази работна седмица мина. Остана ми само една преди да изляза в майчинство. Нo следващата седмица съм решила да забавя  вече темпото. Цялата работа никога няма да мога да я свърша, колкото и да ми се иска. Трябва да оставя работа и за тези, които ще работят на моето място 🙂 .

Като минах преди малко покрай детската стая, нямаше как да не се спра и да си кажа колко хубаво е станало. Вече даже съм спряла да купувам неща. Смятам, че всичко е така както искам да бъде. Само главния човек трябва да се нанесе.

А ето и какво измислих като за кът за повиване.

Прецених, че най- добре ще е ако масата е в стаята на детето и близо до скрина с дрехи. Близко за преобличане. В началото ми се искаше да бъде в банята, защото тя е голяма. Но след дълго мислене, измислих! Масата ще бъде в нейната стая.

Тази маса, я купихме втора употреба. И въобще на съжалявам. Точно този цвят, с толкова чекмеджета и полици. Много ми харесва и смятам, че ще ни върши добра работа. Разбира се матрака е нов 🙂 . Какво мислите за тази играчка отгоре? И тя много ми харесва. Толкова е мека – и цветове са земни и топли. 

Предполагам, че разположението на много от тоалетните принадлежности ще си смени мястото поне няколко пъти, докато всичко си пасне на мястото. Трудно е да се предвиди кое, къде трябва да стои. Но аз нали обичам да има структура и ред, за това е важно да го видя подредено.

<3

До скоро виждане. Утре ще ви споделя как върви моята бременност. Остава само месец до термина 🙂

И само 10 дни до Коледа. Как бързо минава Декември месец.

 

 

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.