Коледа у дома

Усещате ли Коледа вече? Празниците са толкова наблизо <3 . Аз всяка вечер засядам пред телевизора с нещо вкусно за хапване и поредния коледен филм.

Хокон се чуди как мога да гледам едни и същи филми всяка година, но аз му казвам на това традиция..

Отдавна исках да ви покажа как съм украсила в нас. Макар и с няколко дни закъснение. Още първата седмица на Декември украсата беше закачена и всичко светеше. Скоро ще ви покажа и видео с украсата отвън. Толкова е приятно да седиш в хола и да гледаш елхата и всички тези джуджета.

Тази година бях малко по сдържана от към покупки на коледни артикули. Миналия сезон накупих доста за новата къща. И след като видях, че има достатъчно украса по кашоните, намалих темпото с покупките. Но не се мина без нищо, разбира се. На няколко пъти примъквах неща, които „смятах“ че много ми трябват.

А ето и украсата в нас.

Както казах тази година бях по сдържана с украсата. Даже ми останаха неща по кашоните. Но си ми харесва така….

Утре сядаме в колата на път за Осло. И двамата с Х. имаме служебни ангажименти. Това ще ми бъде последния път в офиса за този период. От другата седмица съм официално по майчинство. Нов период в живота ми.

Днес бях и на видеозон в болницата. И да бебето си е още седнало….. Но за това и какво ще се прави занапред ще ви разказвам скоро.

<3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.