Кой ще получи най-големия подарък

Уикенд. Начало на коледната ваканция и на още нещо. От днес съм официално по майчинство ( близо три седмици преди термина). Още не мога да повярвам, че и това време дойде.

За сега съм се настроила че е Коледа. Майчинството може да изчака. Поне до 1. Януари. Както казах не съм планирала да раждам преди началото на новата година. Казват че януарските деца са по-умни, и по- добри в спорта, от колкото декемврийските. Така че ще изчакам 😂🤣😂🤣. Да видим какво ще ни се падне. Но нали е нашето все ще е хубаво!

Днес бяхме на пазар. Хладилника е пълен, менюто изготвено. Вече няма да се притеснявам, че ще трябва да ходим в претъпканите магазини, за да търсим майонеза и картофи за руската салата хехехе. Коледното спокойствие вече намира място в нашата къща ( само ми останаха да забъркам няколко сладкиша). А и нали бяхме готови с коледните подаръци още от началото на месеца, така че сме бомба!

Днес купихме и подаръците на домашните животинки. Никой не трябва да бъде забравен. Малки подаръчета, но за тях са големи. На Суши ( нашата котката) купихме няколко нови играчки с пера, на Мико, кучето на сестрата на Х. също няколко играчки и един пакет с лакомства за кучета. Всъщност като се замисля, нашата Суши ще получи най- големия подарък от всички ни под коледното дървото. Дядо Коледа ще и донесе подаръчна карта/ gift card за ветеринар/ зъболекар. Още Януари месец ще водим Суши на ветеринар за почистване на зъбен камък. Процедура, която тук струва 1600 кр, или около 315 лв. Но както казвам, който си има животинка трябва да си я гледа. И ако тя има нужда от това, то ние трябва да се погрижим…

Аз днес хапнах една от най хубавите пици Маргарита. И то приготвена от истински италианци. Толкова да беше вкусна, че със сигурно пак ще отидем.

Ок, стига съм плямпала. Отива да меля 500 гр.бадеми, ще правя сладки….

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.