Последни приготовление и каша за коледното джудже

Толкова съм доволна от себе си. Вече съм готова с всички запланувани приготовления за празника. В момента седя в коледна пижама с

топли пантофи, запалена камина и хвърлям едно око на поредния коледен филм, който се търкаля на екрана. Очаквам „Сам в къщи 2“ след половин час. А за тогава съм запланувала да си стопля чаша какао. Разбрахте нали, Коледа ееее!

Днес приготвих и последните коледни бисквити. И О Боже, колко са вкусни. Смлени бадеми, белтък и пудра захар. А по краищата ги намазах с разтопен шоколад.

Даже утре смятам да взема една част от бисквитите като подарък за гостите. Сложила съм ги в буркан с панделка. В бъркан или кутия се запазват меки и не изсъхват.

Ето и другите коледни бисквити или фунийки. Тях ги приготвям и по други празници, не само по Коледа. Смятам че съм сладолед са перфектни.

А сега оставя само да ви пожелая една хубава вечер.

Хокон днес приготви оризовата каша, която за втора година ще оставим до камината за джуджето. Джуджето я обича с канела и малко масло и задължително с чаша прясно мляко. И ако е доволно от кашата, ни напълва коледните чорапи с лакомства <3 .

Утре ще ви покажа, дали си е изял кашата….

Знаете ли че в Норвегия близо 400 000 семейства оставят каша на джуджета?

Охх как обичам такива неща само <3 .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.