Коледа 2018

Ние вчера отпразнувахме Коледната вечер 2018. Днес го даваме лежерно по пижами с дълга закуска, книга в ръка и филми. Даже и разходка от 4 км. покрай морето успяхме да си направим.

Коледа отпразнувахме заедно със семейството на Х. Още преди няколко седмици получихме покана, ръчно изработена от племенника на Х. <3 .

И след като аз се настаних в една „А ла Коледна рокля,“ а Х. се спретна с риза. Тръгнахме към тях. По средата на пътя се сетихме че сме забравили нещо. И се върнахме. Бяхме забравили соса за оризовия крем. В колата обаче имах странното усещане, че още нещо сме забравили. И да имах право. След като пристигнахме и започнахме да показваме какво сме взели с нас, установих че съм забравила моите домашно направени сладки…. ооо Ужас!

Аз дето ги приготвях толкова време и украсих с панделка. Реших да отдам тази грешка на бременния ми мозък. За щастие и домакините се бяха подготвели с домашни сладки и десерт не липсваше.

Даже сега си имам няколко кутии с курабийки хехехехе. Умно!

Днес докато аз чета книга и гледам филми, Х. се занимава с неговия си електрически влак. Родителите му са му го подарили когато е бил на 10 г. и дълги години е бил прибран, някъде там…… Сега го намериха и му го донесоха отново (Хокон даже беше забравил, че го има). Той е толкова щастлив, цял ден си сглобява гари и линии….

А сега е време да разчистим масата и да извадим настолната игра. Този който падне ще черпи вечеря и билети за киното…

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.