Изминалата 2018 – част I

Аз съм царица на планове, кой какво прави аз все нещо планувам. Такава съм си. Как едно искам да стане, после друго. Живот без план.. хммм

Но да си ви призная, за 2019г, не си поставям никакви главоломни планове. Много неща за мен ще бъдат нови и съм решила да не си давам зор и излишни притеснения с планове как и какво искам да ми се случи. На какво да наблегна и кога трябва да го изпълня…..

Причината е проста, детето „вече чука на врата“. А то със сигурност ще промени много от нещата както у дома така и в мен самата. За това през 2019г., искам единствено да го карам по спокойно, да мисля основно за настоящия ден, а не за петилетка напред.

И тъй като нямам „големи“ планове за 2019, поглеждам назад към 2018г. и се усмихвам широко. Защото тази година за мен беше много вълнуваща в професионален, но най- вече в личен план.

Януари – В работата получих заплатата, която знаех че заслужавам и исках. Усещам че аз и труда ми се оценяват. Но истината е че отново искам по значително увеличение на заплатата и това ще бъде един от първите ми разговори след майчинство….. Аз знам че го заслужавам.

Това е и месеца в който започнахме да плануваме нашата лятна почивка в Америка.

Февруари – Изненадах Хокон с домашни направени шоколадови бонбони за деня на влюбените и той остана много доволен <3 .

Февруари месец се събрахме с българските момичета и си изготвихме мартеници за празника <3 .

Март – още един вълнуващ месец. Започна с първото ми участие с групата по народни танци в Осло. Заедно с много хубави хора се забавлявахме и танцувахме по случай 3ти. Март.

Малко по късно пътя ми ме отведе на поредното женско пътешествие с приятелки, българки от Лондон. Този път посетихме Италия/ Болоня.

Април – ох Април, какво да кажа за него. Рим, приятели, предложение за брак. Ново начало. С Хокон боядисахме великденски яйца за пръв и направихме козунак.

Този месец ходихме и на концерт We love the 90s. Музиката от нашето тийнейджърство. Хайде момичета ще ходим ли пак 2019г? Билетите вече са пуснати за 27. Април ….

Май – още един невероятен месец. Семейство, кръщене, приятели, България, първи месеци от бременността.

Май месец събрахме норвежкото семейство в нас, където заедно отпразнувахме- националния ден 17. май.

Кога дойде и Юни месец? Той беше топъл. Много топъл…

Юни месец беше дълго очакван. Тогава заминахме на триседмична почивка в Америка. Карахме колело в Маями, посетихме NASA <3 в Orlando, изминахме хиляди километри с тази жълта кола… Тогава разбрах, че пътешествие с кола, не е за мен…

Посетихме New Orleans – ядохме креолска храна и аз не престанах да се оплаквам колко е топло и задушно и лепкащо…

Отскочихме до дома на Елвис Пресли, големия аквариум в Атланта и изпихме по една кола в музея на Кока кола.

Еххх тази половин година беше изпълнена с много нови неща и пътувания….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.