Изминалата 2018 – II част

И така, явно ще си имам зъбобол. И докато се чудя какво ще правя и как ще изкарам до сряда с болка в зъба. Реших да се разсея с още малко спомени от 2018.

Юли– Америка. Част от този месец изкарахме в няколко американски града. Видях се с приятелка с която не бях се виждала от много години. Посетихме Washington, видях и къщата на Доналд Т.

След като се прибрахме от Америка и след трите седмици далеч от дома. Прекарахме оставащите дни на месеца в разходки край морето и късни вечери на плажа.

Август – Започна с нов паспорт. Получих норвежки пастпорт, но за жалост трябваше да се откажа от българския.

Това беше и месеца в който бременността започна да си личи и аз започнах да изпитвам глад 🙂

Август месец изчезна и Маша, нашата котка, сестрата на Суши. Все още не губя надежда че ще се върне. Котешката вратичка е програмирана така че ако Маша се доближи до врата, тя да се отвори автоматично <3 .

Септември – отново на път. Този път в България на море. Среща със семейството. Мързеливи дни на плажа.

На връщане към Норвегия, си направихме една бърза разходка във Виена. Красив град в който ще се върнем отново за по-дълга разходка..

Септември месец отпразнувахме и рожденния ден на Хокон.

Октомври – този месец започна с едно голямо предизвикателство за нас. Суши изчезна и я нямаше 6 дълги и много тъжни дни. Докато една сутрин в 4 часа през нощта не се появи… Бяхме толкова щастливи.

Малко след това си организирахме едно женско парти с пренощуване у дома. Беше хубаво <3 .

Ноември- усеща се че бебето наближа с всеки изминат ден. Много от нещата за нея бяха закупени през този месец и бебешката стая започна да придобива вид.

Декември- Последното ни пътуване като двойка без дете. Организирахме си пътуване до Стокхолм, където посетихме коледния пазар и се разходихме из стокхолмските улици.

Това ми е и любимия месец. Месеца в който къщата засиява украсена в червено, месеца на традициите…

Така изглежда моята 2018. Ще я запомня като една много положителна година. Която постави началото на много ….

До скоро в 2019 год <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.