Някои мисли в Петък

Уау, друго е усещането да се движиш по асфалт, а не върху твърда, снежна покривка. При нас времето е невероятно, направо пролетно. С всеки изминат ден виждам как

деня надделява над тъмнината и нощта. Идва пролетта, и лятото, хора. Толкова хубави неща предстоят. Но до тогава трябва да се въоръжа с търпение.

Ние с Елида сме на разходка всеки ден. Като погледна по колко крачки правя на ден, определено не мога да се оплача от липса на движение. Дъжд, мъгла, сняг няма оправдание, ние сме навън.

Преди време ако някой ми беше казал, че ще ми хареса да бутам количка сама по улиците едва ли щях да го приема на сериозно. Но сега оценявам това време. Това време е само за мен, за моите мисли. И често се случва да използвам точно това време докато тя спи в количката, да направя някой и друг телефонен разговор.

Днес си мислех за

  1. Колко спешно имам нужда от фризьор и козметик. Не съм постригвала косата ми от май месец и сега след бременността и раждането, определено има нужда от рефреш.
  2. Как нямам търпение мама да ни дойде на гости. Броя дните до 5. март <3 .
  3. Кога ще намеря време да прибера всички бременни дрехи. Тях едва ли някога отново ще облека…
  4. Как вече ми се иска да започна да тренирам активно. Единствената тренировка за момента ми е разходката с количка. Но се надявам скоро да ми остане и време за по сериозни тренировки.
  5. Мислех си за работа и за това че трябва да напиша едно съобщение с което да напомня, че годишния отчет трябва да бъде подписан от всички преди да се изпрати на контрол -комитета.
  6. Мислех си и за стягащи гащи или бельо и какъв ли номер ми трябва.
  7. За котката Суши и за това че е толкова ревнива. Все още не знам как да се справя с нейната ревност към Елида. Толкова е кисела и сърдита… Само на Хокон обръща внимание, а мен ме подминава..
  8. Мислех си за мусака и как ми се иска да сготвя нещо вкусно през уикенда.
  9. Колко време може човек да издържи без нормален сън.
  10. Първата ваксина на Елида мина много добре. Дано всички са така.

Хубав уикенд на всички

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.