Когато мама е у дома

Аз съвсем съм се улисала в задачи. Все се каня да ви пиша, но покрай малката буболечката не ми остава време. А и нали сега мама ми е на гости,

и все гледам да сме заедно <3 , и всичко друго остава назад.

Мама е у дома вече втора седмица и си изкарваме много добре. Тя е перфектната детегледачка и компаньон. Веднага намери „общ език“ с Елида и си гукат заедно. Аз от своя страна за пръв път от два месеца успях да намеря време да си намажа тялото с лосион и да си направя маска коса…. Все се чудя как хората успяват да имат и друг „нормален“ живот покрай това да имаш бебе…..Нещо аз ли съм пропуснала тази глава в книгата за родители се питам…?

А с мама у дома е мнооого добре. Пореден ден се събуждам с тънки палачинки за закуска. Като се замисля, не сме прекарвали толкова много време заедно от както май заминах да уча, и напуснах семейния дом. Със сигурност има поне 15 години, дори и повече.

Най са ми хубави моментите когато сме навън на разходка с количката. Тогава Елида спи, а ние с нея си говорим. А вечер когато всички заспят, се настаняваме на масата в кухнята правим си чаша горещ чай и си похапваме шоколад с приказки за миналото и бъдещето.

Ех че ми е хубаво… <3


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.