Когато навън вали

При нас времето днес не е за разходка. Сняг, дъжд и силен вятър във всички посоки. С една дума време да си стоиш в къщи.

Но и у дома намираме с какво да се занимаваме, най вече игра и време за Елида.

И докато мама си гука с Елида, аз вече успях да забъркам шоколадова торта. От този вид, който приличат на торта „Гараш“- малки, но много насищащи.

Искам мама да си пробва колкото се може повече норвежки гозби и продукти. Риба, гофрети, карамелизиран кашкавал, кефир, извара. А на нея всичко и харесва или почти хехехе.

А сега към нещо друго. Гледам, че още си нося роклите от бременността. Аз и тогава нямах много дрехи за бременни, а носех рокли с по- голям размер. Сега вече те са ми големи, широки, но с колан или просто ей така свободни много ми допадат. Особено за този следродилен период, когато тялото още не е изцяло в предишната си форма.

А и по съвет на мама си купих и няколко ризи. Удобни за майки. който кърмят. Не можах да се стърпя и си взех и една плисирана пола с леопардов принт. Много ми харесва и вече нямам търпение да я комбинирам с риза и спортни обувки. Оххх пролет чакам те!

Хайде до скоро! <3

Аз сега ще чета книга за бебета и как да им помогнеш да си изградят правилен нощен сън. Силно се надявам Елида да спи по- добре и по-дълго от колкото баща си…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.