Гофрети и нов паспорт (от всичко по малко)

Днес е международния ден на гофретата и по този случай си направихме гофрети за вечеря. Дори отворихме нови бурканчета със сладко от малини и ябълки.

За тези които живеят в Норвегия и са почитатели на конфитюр и сладко, ви препоръчвам сладка с марката Лерум. На мен любимото ми е от касис. Съдържа повече плод и по малко захар.

Но стига толкова на тази тема.

Ние последните дни се занимаваме с бебеносене. Елида стана собственичка на ето тази раничка. Но за сега не и е голема почитателка, така че се пробваме по малко. Даже вчера успяхме и тримата (плюс Суши) да направим вечерята. Хокон готви, аз режа продуктите и подреждам, Елида виси в раничката и наблюдава, а Суши на своя си статив.

Аз от своя страна започнах да намерим повече време за мен (да не ме чуе дявола и коликите), направих маска за лице, дори започнах да чета и нова книга роман. Последно време четиво са ми основно книги на тема бебе и мама, но вече е време и за нещо по различно.

Вижте и кой се сдоби с паспорт. Първия паспорт на Елида. Това означава че тя е готова за своето първо международно пътуване. Имаме толкова планове и се надяваме всичко да стане както го искаме.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.