С пролетно настроение

Днес съм в настроение за прибиране и подреждане на дрехи. Прибрах зимните пуловери и изкарах пролетно-летните дрехи. Времето е супер, днес при нас беше близо 15 градуса.

Суши също е доволна от слънчевото и топло време. Вече се застоява повече навън и не гледа да се прибере веднага в къщи.

Аз за пореден път се убедих че имам мнооого дрехи и наистина не ми трябват нови. Може би единствено ще инвестирам в ново бельо когато свърша с кърмаческия период.

Хокон беше на зъболекар и работна среща в Осло. И ние с Елида си бяхме у дома сами. Да ви кажа свалям шапка на всички майки, които си отглеждат децата сами, било то в България или извън. Майки героини. Ние с Хокон и двамата сме си в нас, и веднага се усеща когато единия го няма на разположение. Не че не се справяме и сами, но е добре да знаеш ча може да викнеш по високо, „Я ми донеси капките с Д витамин“, или „Можеш ли да затвориш прозореца в спалнята че идва студен въздух“. И да има кой да откликне.

Аз започвам леко да възстановявам тренировките. Днес даже тренирахме заедно с Елида. Тя в стола, а аз на земята до нея. В интернет има толкова упражнения. Качих няколко гирички и топки от първия етаж и сега вече мога да тренирам в близост до Елида.

Смятам от другата седмица да се върна и на пътеката. Но първо ми се иска да говоря с лекар. Мога ли вече да потичвам на пътеката след секцио? Не ме боли, но и не искам да си направя нещо, заради прибързана тренировка. Но пък и скоро ще минат 12 седмици.. Утре имам час при лекаря и ще попитам за това.

Утре ще се срещнем и с няколко мами от района на кафенце. Не се познаваме много, но какво по хубаво от това да се запознаеш с нови хора. Това ще ни е първото излизане на кафе с Елида. Дано се представим добре.

За това и днес тренирахме носене в раница. Тя дори заспа хехехе

Хайде аз ви оставям, моите хора вече спят, а аз още не съм била в банята.

До скоро <3

П.С. Скоро ще ви споделя къде ще се местим след няколко седмици <3


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.