В подготовка за преместването

Ние преди малко се връщаме от физиотерапия. Елида е родена седалищно и за това ходим на физио, за да наблюдават дали се развива моторично спрямо възрастта си.

И докато Елида спи обеден сън, а Хокон тренира. Аз реших да използвам времето само за мен в банята.

Тези дни се занимавам старателно с преглеждане на дрехи в гардероба. Изнесох вече няколко торби. Тук наблизо имаме поставени контейнери за предаване на дрехи. Дрехите са за страни в Африка и Азия.

Сега гардероба ми е редуциран, но поне знам че са закачени дрехи, които ще нося.

Скоро трябва да направя същото и с гардероба на буболечката. Има доста дрехи, които вече не стават, или е израснала или са много топли. Тях ще ги подаря на някоя бъдеща майка. Знам че ще и свършат работа. Но съм решила да запазя някои от тоалетите и, които са ми мил спомен. Особено тези, които са плетени за нея.

Иначе Елида имаше малък празник тези дни. Стана на 12 седмици и вкъщи празнувахме с домашен кекс/ мрамор.

В нас тече усилена организация по преместването ни. Навсякъде кашони, списъци. Какво ни трябва от тук, какво ще вземем на място. Да, ние ще се местим в България. Още този месец. Но за това ще ви разкажа по подробно в следващия пост.

А сега ви желая хубав старт на уикенда. Аз имам чувство, че дните се въртят на само събота и неделя. Нали съм по майчинство…

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.