Подранил великденски обяд

Днес посрещахме гости. Последни гости в тази къща в близките месеци.

Следващите са добре дошли към октомври. Родителите на Хокон дойдоха на обяд. Те вече се преместиха наблизо и им отнема само 15 мин. да дойдат с колата до нас. Именно те ще наглеждат и къщата докато ни няма.

Само се чудим как да ги “ примамим“ да ни дойдат на гости в България.. Те въобще не обичат високи температури. Стане ли двайсет градуса и започват да се жалват колко е топло и задушно и пускат климатика. Но към септември месец, покрай рождения ден на Х. могат да наминат.

Днес ги посрещнахме с украсена маса за Великден. Нямаше боядисани яйца и агне ( ние не ядем агнешко). Но пък ги поканихме на риба, картофено пюре и салата. А за десерт сладолед с домашно ягодово сладко.

След това изкарахме доста време на дивана, където гледахме филм от детството на Х. Баща му е заснемал кратки клипчета като видео. Моменти от детството, летните почивките, първия ден в училище, първото колело, първия му турнир, първите му ски. Тъй като видеото беше на касета, сега го прехвърли на друг по модерен носител и го изгледахме. Това ме вдъхнови и аз да заснемам кратки клипчета с Елида и да го направя като филм за 1.та, 2.та 3.та година. Нали си падам по такива неща.

Сега ви оставям и ви пожелавам лека вечер. Надявам се идната седмица да е Вашата седмица само с положителни емоции!

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.