От Понеделник до Петък

Малко късно, но ето ме тук. Часът минава 22 при нас. Някой сигурно се подготвят за бар и заведение нали е петък вечер.

А аз се отправям към банята да измия повърнатото от Елида хехехе.

Как мина вашата седмица? Ето как мина моята…

Седмицата започна с гости. Бях си казала, че гостите, които посрещнахме в Неделя – родителите на Х. ще са ни последните гости. Или поне за определено време тук. Но ето че едни приятели се обадиха, че са на пазар в Швеция и се отбиха за малко на път към Осло. Аз нали бях украсила още през уикенда, и веднага извадих измития и прибран сервиз и салфетки #винагиготова.

Успях да напрая баница, имахме малки питки, бъркани яйца, пушена сьомга, салам, лютеница 🙂 и малко зеленчуци. И ето спретнахме обяда. Имаше и десерт разбира се 🙂 шоколадов пудинг.

Дългоочаквания вторник дойде. Поставиха първите ваксини на Елида. Денят премина в мерене на температура, Панадол смяна на Кул Пачове. Добре че бързо мина и Елида отново е бойна…

Остатъка от седмицата ми премина в преглеждане на дрехи и приготвяне на багаж и кашони за България. Толкова много дрехи намериха място в контейнера за дрехи. Жалко, че нямам познат който да наследи моите парцалки.

Все гледам да си взема само най- необходимото за БГ, но като гледам как трупам кашон след кашон. Даже паста за зъби си нося от тук. Да, да знам, че и в България има. Но точно от моята си няма. А и отделно ми се иска прехода от тук в България да не е стресиращ повече от необходимото и веднага да трябва да се втурваме по магазините. За това искам да взема нещата, които ни трябват и използваме всеки ден.

Плановете за уикенда са да отидем на последен пазар до Швеция, а в Неделя сме на гости при приятели на около 200 км. от нас.

До скоро <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.