Ние пристигнахме

Привет и от нас. Ние вече сме в България. И от няколко дни се къпем в български предвеликденски дъжд.

Пътуването с Елида мина добре (дано да е все така). Човек винаги се притеснява като прави нещо за първи път. А и пътуването с бебе в самолет е далеч от любимите и желани неща. Но за пореден път се убеждавам че е въпрос на ментална подготовка.

Ние вече се настанихме в къщата, но от няколко дни обикаляме из магазините, за да купим неща, които ни трябват. Легло, подставката за повиване на Елида, памперси, хапчета за миялна машина, тоалетна за Суши.

Знаете ли, хоп ей така случайно влязохме в магазин Джъмбо. Божееее колко неща!!! И то дори и великденски и пролетни и летни…. Все си мислех че в магазините в Америка има най- голямо разнообразие на стока, но то Джъмбо ми разби представите… то има цял ред с чехли, цял ред с ваденки/лепенки. Определено съм там за по- обстоен преглед след някой друг ден.

Принципно се въздържам от големи пазарувания на „интериор“, нали след някой друг месец ще си ходим. Нооо се сетих, че има хора които превозват багаж от България до Норвегия. И си викам то колко му е, да ми натоварят кашоните с покупки и да ми ги докарат до Норге. А и нали ще живеем тук половин година, трябва да ни е хубаво и практично.

Хокон отлетя за Норвегия вчера. Отиде да вземе Суши и ще я докара с колата. Не успяхме да превозим Суши със самолет. Самолетната агенция не превозва животни в страни, които не са членки на Шенген.

Но скоро всички ще сме заедно и хора и животни. Сега мама е с мен и ми прави компания и ми помага да забавлява Елида, докато аз все още разчиствам и пренареждам неща. Мама си ме гледа много добре и вече даже успя да ми направи палачинки и мекици <3 .

До скоро ❤️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.