Ей така сме ние, за сега

Тъкмо си мислех, че вече сме намерили правилния режим с едно хранене през нощта и Елида ми показа че съм в грешка.

Даже не знам колко пъти ставах тази нощ. Я да бутна биберон ( иначе тя ще си изяде пръстите от чесане на венци), я да я храня, преобуя. Определено ми е неспокойно момичето, а приложението на телефона ми за бебешко развитие подсказва че тя се намира в 4.та фаза/стадий на развитие и се предполага да е кисела още 30 дни хехехе. Така че късмет на мен 🙂 .

Вчера от много планове почти нищо не успях да свърша. От няколко дни се заканвам да приключа с почистването на кухнята, но все не мога да стигна до края #ЕлидаНаПървоМясто. Сега остана само фурната и смятам да приключа. В Джъмбо намерихме всички необходими, черпаци, тавички, подставки. Имам чувство, че цял Китай за Джъмбо работи 😜. Но аз определено останах доволна.

А иначе една голяма част от часовете през деня ни минават ето тук, на земята в игри и въртене. Аз предпочитам Елида да е повече време на земята или в мен, и по малко да седи в люлка или столче, но това е мое виждане.

Днес ще се „пуснем“ из Варна. Ще ходим на бебешка занималня. Дано да ни хареса и на двете. Може и да се запознаем и с други „себеподобни“ – разбирайте майки на малки бебета. А другата седмица ще пробваме и бебешко плуване. Така че програмата е пълна.

Нашия папа ще дойде днес и ния нямаме търпение да ги посрещнем със Суши <3 .

До скоро добри хора <3

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.